Amenajarea dormitorului matrimonial

Fiecare dormitor matrimonial este diferit, și ar trebui să fie in masura in care va va reflecta personalitatea. Dimensiunea camerei dar si propriile nevoi vor afecta întotdeauna amenajarea dormitorului matrimonial. Decorarea dormitorul dvs. este importanta în special pentru că această cameră poate fi privita ca  o casa in casa. Amenajarea dormitorului va influenta atat felul in care dormiti, cat si starea de spirit cu care incepeti fiecare dimineata.

Amenajarea dormitorului matrimonial trebuie planificata, in primul rand, in functie de dimensiunea camerei. Daca nu intentionati sa apelati la un profesionist, atunci este recomandat sa abordati problema ca un profesionist. Desenati o schita la scara a dormitorului, schitati piese de mobilier pastrand proportiile si incepeti sa le deplasati in jurul schitei.

Amplasarea patului este de asemenea o decizie importanta. Un pat asezat intr-un colt, va face camera sa para inghesuita. Patul trebuie amplasat la vedere si in acelasi timp, pozitia lui sa va ofere o imagine placuta dimineata. Tineti cont de pozitia ferestrei, a dulapului, de obiceiurile pe care le aveti dimineata. Pentru ca dormitorul este o parte importanta din viata fiecaruia, folositi schite si incercati sa va imaginati cum ar arata o dimineata obisnuita, in fiecare din variantele de amenajare. Ganditi dormitorul matrimonial ca pe o oaza de liniste, prin urmare este recomandat sa evitati  aparatura electronica, cautati sa aveti spatiu deschis si confort.

amenajare dormitor matrimonial 8 amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial

Autor:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s